Referencer

- fra glade klienter

Jeg har haft mange klienter imellem mine hænder her på Laser- & Akupunktur klinikken. Jeg glæder mig hver dag over den forskel jeg som akupunktør & massør er med til at gøre for så mange mennesker i Nykøbing F., Toreby, omegn og opland.

Mange har ulejliget sig med at beskrive deres oplevelse hos mig – og nogle af casene kan du læse her – alle de andre kan du se på min facebook profil.

5/5

”Fantastisk massør, her får man ikke en "overflade behandling" og "kæle massage", men en dybdegående og grundig massage. Massagen kombineret med nålene har virkelig hjulpet mig - tusind tak Anja, altid en fornøjelse at besøge din flotte klinik og møde en massør som rent faktisk sætter sig ind i ens skavanker og kan huske dem når man dukker op igen”

Maya Gornitzka
5/5

"Helt igennem en fantastisk behandler. Altid smilende. Gør sit bedste for at hjælpe med en hurtig tid, når behovet er der. En hyggelig atmosfære på klinikken. Kan kun anbefale Anja, som er meget dygtig til hendes arbejde"

Heidi Høj Wilkki
5/5

"Anja Lander Kolters fortjener alle fem stjerner, og fik fem mere, hvis det var muligt. Utrolig professionel og forstår, at få lokaliseret og behandlet skavanken allerede første gang. Kan varmt anbefale Anja til ALLE".

Betina Lollike
5/5

"En lille positiv historie: For 9 uger siden fik jeg den første akupunktur behandling med formålet rygestop efter et voksenliv fyldt med alt for mange cigaretter. Motivationen var i top og troen på succes ligeså, da jeg tidligere har haft super god erfaring med Anja som behandler og med akupunktur. Jeg har siden fået 5 behandlinger, har modstået og overvundet behov, trang og vaner. Cigaretterne er ikke længere en del af min hverdag, og jeg er overbevist om, at behandlingen hosAnja og af Anja har gjort det muligt. Engagement, personlighed, anerkendelse, rummelighed og professionalisme er kendetegnene for hver eneste behandling. Behandlingen er afsluttet og tiden er inde til at stå på egne ben, men aldrig har jeg følt mig mere overbevist om, at jeg har fået skubbet min vilje og styrke i den eneste rigtige retning: et liv uden cigaretter!!! Rygestop behandling hos Anja får mine aller varmeste anbefalinger".

Dorte Fabricius
5/5

"Ville gerne ha giver 10 stjerner, hvis man kunne. Hverken kiropraktorer eller andre massører har kunne gøre hvad hun har gjort, Virkelig dygtig, helt klart et besøg værd".

Charlotte Tell