Persondata- og cookiepolitik

Persondata- og cookiepolitik

Hvilke data indsamler Laser- & Akupunktur Klinikken om dig?

Besøger du min hjemmeside, indsamler jeg din IP-adresse og data om dit styresystem, din mobile enhed, din internet-browser og dine aktiviteter på siden, fx hvilke sider du ser, dine søgninger m.v. jeg ønsker ikke at indsamle følsomme data om dig, medmindre du selv har givet mig dem. Tilmelder du dig mit nyhedsbrev, indsamler jeg dit navn og e-mailadresse.

Hvordan bruger jeg dine data?

Jeg bruger data om dig til at lave en profil af dig, give dig målrettet markedsføring i det omfang jeg kører kampagner, hindre uregelmæssigheder og optimerer min hjemmeside. Efter persondataforordningens artikel 6 må jeg behandle dine data, hvis:
a) du har samtykket hertil, tilmeldt dig mit nyhedsbrev og/eller accepteret cookies

 1. b) det sker for at opfylde en aftale med dig, eller
  c) Jeg har en legitim interesse i at forbedre og administrere mine tjenester og dit samtykke mv., og denne interesse overstiger eventuelle ulemper for dig.
  Tilbagekalder du et samtykke, fortsætter min behandling af dine data alene, hvis det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig eller kan baseres på en interesseafvejning.

Hvem får adgang til dine data?

Leverandører, der arbejder for mig, kan få adgang til dine data, men må kun bruge dem til at løse de opgaver, jeg beder dem om, og inden for de formål, jeg har nævnt ovenfor. Det kan fx være virksomheder, der hjælper mig med IT- og kundesupport.

Hvor længe opbevarer jeg data?

jeg opbevarer dine data, så længe du bruger mine tjenester, og opbevaring er nødvendig for at opfylde de formål, jeg har nævnt, eller andre legitime formål og forpligtelser som fx at kunne dokumentere min behandling. Tilbagekalder du dit samtykke, sletter jeg dine data, medmindre vores behandling kan fortsætte på et andet behandlingsgrundlag. Normalt sletter jeg dine data senest 26 mdr. efter, at formål er ophørt, dog gemmes data om din onlineadfærd i Google Analytics i op til 26 måneder og vil derefter automatisk blive slettet. jeg har sikret mig en passende og høj beskyttelse af dine data og rettigheder.

Dine rettigheder

Du kan få indsigt i de data, jeg behandler om dig og kræve at få data berigtiget eller slettet, eller at mit brug heraf begrænses. Gør du med rette indsigelse mod min behandling, må jeg ikke længere behandle dine data. I nogle tilfælde kan du få data, du har givet mig, udleveret eller sendt til en tredjepart. Har du givet mig dit samtykke til at få markedsføringsmateriale mv., kan du til enhver tid tilbagekalde dette via anja@kolters.eu

Kontakt og klager

Laser- & Akupunktur Klinikken ved Anja Kolters og kan kontaktes på anja@kolters.eu, på telefon +45 30534991 eller via brev til Laser- & Akupunktur Klinikken Torebyvej 48 4891 Toreby. Du kan også klage over min databehandling til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K,
på dt@datatilsynet.dk.

Ændringer

min persondatapolitik kan ændres men altid ses på min hjemmeside. Hvis jeg ændrer min persondatapolitik, og det har betydning for behandlingen af data om dig, vil jeg orientere dig herom.

ANVENDELSE AF COOKIES

Når du besøger kolters.eu, udveksler din internetbrowser informationer med min servere, og på den måde efterlader du elektroniske spor – også kaldet COOKIES. Disse cookies indeholder eksempelvis informationer omkring:

 • hvilke sider du har kigget på hos os, hvornår og hvor længe
 • hvilke internetbrowser du bruger
 • hvilken skærmopløsning du har
 • hvilket styresystem du anvender
 • hvilken enhed du besøger hjemmesiden med (computer, tablet eller mobil)
 • hvilken anden webside du kom fra

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren. Klik her for at læse mere.
Du kan læse mere om cookiebekendtgørelsen på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Cookies fra Google Analytics

På kolters.eu anvender jeg primært cookies fra statistikprogrammet Google Analytics til at indsamle statistiske oplysninger om brugen af hjemmesiden.
Fravælg cookies fra Google Analytics her

Din accept

Når du første gang besøger kolters.eu bliver du informeret omkring min brug af cookies, og du har her mulighed for at klikke “nej tak til cookies”. Hvis du ikke klikker på dette link, accepterer du mit brug af cookies. Hvis du senere fortryder dit valg, skal du blot følge linket nederst på denne side til hvordan du sletter dine cookies. Herefter vil du igen møde valgmuligheden for at sige “nej tak til cookies”.

Slette cookies

Jeg håber, at du vil tillade cookies fra kolters.eu, da de dels hjælper mig med at forbedre hjemmesiden, dels hjælper dig til ikke at skulle vælge de samme ting igen og igen.
Ønsker du alligevel ikke at modtage cookies fra kolters.eu, skal du i din browsers internetindstillinger vælge avancerede cookieindstillinger og tilføje kolters.eu til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Her kan du også slette individuelle cookies eller allerede cookies som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at blokere cookies fra kolters.eu, skal du være opmærksom på, at der kan være nogle af hjemmesidens funktioner der ikke virker.
Find mere information om at slette alle cookies her.

dan sletter du cookies

Se vejledning her.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Google Adwords remarketing (reklame)

Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt kolters.eu i det omfang at jeg kører kampagner.
Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her.
Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe, som Google har lagret her.

Tredjeparts cookies

kolters.eu bruger en række tredjeparts services på siderne. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser ved at følge dette link.
Du kan fravælge Google Analytics her.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Laser- & Akupunktur Klinikken, skal du rette henvendelse på anja@kolters.eu. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

Kontakt Laser- & Akupunktur Klinikken

Du kan kontakte Laser- & Akupunktur Klinikken via følgende email: anja@kolters.eu Persondata- og cookiepolitik opdateret maj 2018