Knæ & Skinneben’s smerter

Ømhed, irritation eller smerter i achillessenen, knæ og skinneben er meget almindelige problematikker for løbere, fodboldspillere og atletikudøvere der enten træner meget, eller har mange afsæt og spring.

Knæet er et udsat led når det kommer til skader – især overbelastningsskader. Årsagen til det er, at knæene påvirkes ekstremt meget af funktionen i både dine fødder og hofter. Man kan kalde knæet for “slaveleddet” mellem fødderne og hoften. Hvis f.eks. hoften og/eller foden ikke har fri bevægelighed, eller hvis fodstillingen er forkert når man træder, kan det ofte gå ud over knæet idet dette vil blive vredet uhensigtsmæssigt når du bevæger dig, og især hvis du dyrker sport.

En kontinuerlig belastning af lægmusklen, kombineret med manglende styrke eller restitution, kan give overbelastning i læggen, som igen vil resultere i smerter i bl.a. achillessenen og knæ.

Akupunktur mod sportsskader, har vist sig at være særdeles effektiv og bruges særligt til akutte og kroniske skader, til smertelindring eller som forebyggende behandling. Enten i form af ’triggerpunkt akupunktur’ eller ’refleks akupunktur’ som begge fremmer helings- og restitutionsprocessen. Men med det rigtige fodtøj og samt udstrækning før og efter en træning, er du snart på benene igen – uden smerter.

Ring for tidsbestilling – telefon 3053 4991