Laser terapi

Laserbehandling hos laser- og akupunktur klinikken

Jeg kan med sikkerhed sige at laserterapi har stor effekt.

Jeg har mange tilfredse klienter, der kommer fast for at nyde effekten og velværen ved laserterapien. Når jeg vælger at benytte laserterapi er det for at ”opbløde” musklerne før anden behandling, samt at øge en helings procces, mindsker smerter og reducere betændelsesreaktioner.

Hvad er laserterapi?

Laserterapi er koncentreret energi der bidrager til en hurtigere og naturlig heling.

Laserbehandling består af bølgelængder af infrarødt lys, der trænger dybt ned i vævet.  Nede i cellerne skabes en kemisk reaktion, som giver øget blodcirkulation, ilt og næringsstoffer. Ødemer (væske) bliver ført væk fra det beskadigede område. Laserterapi er fuldstændig smertefri – og alle der modtager laserterapi behandling er vilde med det, da laserstrålerne spreder varme og de lette massagestrøg giver en følelse af velvære.

Hvorfor er laserterapi godt ?

Laserterapi kan bruges til at behandle lidelser som golf/tennis albue mm. og eksempelvis mindske smerter hos gigtpatienter. Flere mine leddegigt og smerte klienter kan med lægens godkendelse trappe ned i smertestillende medicin efter brug af laserterapi. Laserterapi kan derfor være en effektiv vej til at undgå nogle af de potentielle bivirkninger ved medicin.

Her kan laserterapi hjælpe:

  • Kroniske muskel og led smerter
  • Akutte muskelskader ( ”trålår”, blodansamlinger, fibersprængning )
  • Sene skader/belastninger ( hælsporer, forstuvning, forstrækning)
  • Kroniske lidelser i ryggen ( modic forandringer, spondylose og disc problemer)
  • Sårheling
  • Smerter eller hævelse efter operation eller skade
  • Ansigtsparese
  • Betændelses tilstande ( skinnebens betændelse, leddegigt, mm. )

Hvordan foregår det?

Laserbehandling sker stille og roligt med klienten liggende afslappet – eller siddende, hvis der slappes bedst af på denne måde. Behandlingstiden varierer efter klientens lidelse og det område, der skal behandles. Både klienten og jeg bærer briller under behandlingen af hensyn til strålerne. Du vil opleve, at du kan virke træt efter behandlingen – samme oplevelse som du kender efter du har fået en god omgang massage. Kroppen og energien i cellerne har været på arbejde og kan give et behov for en ekstra lur bagefter.

Jeg tilbyder laserterapi behandlinger på Laser- & Akupunktur Klinikken.

TIP! Drik gerne ekstra væske efter behandlingen.

Ring for tidsbestilling – telefon 3053 4991