Infertilitet

Nogle gange behøver naturen en hjælpende hånd

Måske har i været klar til at få børn længe,….. men der sker ikke rigtig noget. Jeg arbejder meget ofte med at rådgive og behandle kvinder der ønsker hjælp til at forberede og styrke kroppen til en naturlig graviditet.

Der kan være mange grunde til at familie forøgelsen lader vente på sig.

Ved fertilitets problemer kan akupunktur hjælpe begge parter, dog oplever jeg at kvinder er nemmere at arbejde med/balancerer..

Du er ikke alene, flere kvinder end vi egentlig regner med har lidelser som overvægt, PSO, endometriose, cyklus forstyrrelser, lavt immunsystem, stress, dårlig blodgennemstrømning i livmoderen, tynd slimhinde, æg af ringe kvalitet. 

At være i klinisk fertilitetsbehandling kan være hårdt og belastende for den kvindelige krop. Derfor er det også vigtigt at du får hjælp via akupunktur til at undgå stress, dårlig nattesøvn, manglende energi og for mange bekymringer.

Jeg arbejder jeg med stor focus på kvindens psyke samt at genoprette ubalancer i underlivet. Akupunkturbehandliger øger chancerne for at opnå graviditet, en krop i god balance, er en forudsætning for at gennemføre en sund graviditet.  

Er i allerede påbegyndt et behandlingsforløb på en fertilitets klinik, kan akupunktur være en vigtig støtte når der skal tages æg ud til befrugtning -eller lagt op, eller hvis du bare vil blive så klar som muligt til insemination.

Akupunktur under en klinisk fertilitetsbehandling er absolut ingen hindring for at øge jeres fertilitet chancer.

Tvært imod går disse to behandlinger rigtig fint ”hånd i hånd”, da akupunktur aldrig går imod naturen, men derimod genskaber den balance der skal til for at kunne blive gravid, …. holde på et foster i 9 måneder og føde.

Mange kvinder opnår at blive naturligt gravide efter få akupunkturbehandlinger, eller så snart kroppens naturlige balance er genoprettet. HUSK! At det` der virker for èn kvinde, er måske ikke en egnet behandling for en anden. Vi er alle forskellige og helt unikke på hver vores måde.

Mine behandlinger er ikke magi, men akupunktur er en blid og effektiv måde at:

• Forbedre æggestokkenes funktion med hensyn til at producere æg af bedre kvalitet.

• Regulere hormonerne.

• Få en uregelmæssig menstruation til at blive regelmæssig.

• Mindske bivirkninger fra hormonindtag.

• Gøre livmoderens slimhinde tyk og smidig

• Afbalancere kroppen og afspænd livmoderen

• Mindske risikoen for abort   

Min dygtig kollega Catrine Saramarie Marcussen, har skrevet en helt fantastisk bog, der giver dig en unik mulighed for at selvbehandle under graviditeten.