Skuldersmerter

Har du smerter, eller har du tit ondt skulderen?

Hvorfor ondt i skulderen?

Vores skulderled er et meget kompliceret led, med rigtig mange funktioner. Vi ser derfor ofte at der opstår overbelastningsskade efterfulgt af irritation og smerter i muskler, sener, ledbånd, ledkapsel eller i knoglerne der udgiver leddet. 

Skuldersmerter eller en frossen skulder, er en tilstand, hvor ledkapslen i skulderen er betændt og stiv, og der dannes sammenvoksninger i leddet. Derfor vil du opleve en nedsat bevægelighed, heraf navnet ’frossen skulder’. Vidste du at skulderleddet er det led i kroppen, som skal kunne udføre de mest komplekse bevægelser samt være det mest bevægelige led. Det er altså et meget kompliceret led, og ikke mindre end 24 muskler er med til at styre og stabilisere skulderleddet. Akupunktur har her vist sig at være effektiv mod tilstanden.

En akupunkturbehandling går ind og løsner nogle blokeringer i skulderleddet. Nålene vil desuden hjælpe med at løsne op for nogle af de muskelspændinger som opleves i forbindelse med lidelsen. Akupunkturen har den store fordel, at man som klient med det samme vil mærke en smertelindring. Herudover oplever de fleste, at få større bevægelighed i skulderen efter akupunkturbehandlingen.

Ring for tidsbestilling – telefon 3053 4991